Ápolás - Idősgondozás

 Időskorú, beteg illetve az egyedül élő személy ellátásának a segítése, gondozása vagy adott esetben ápolása célunk. Legtöbb esetben a család sajnos nem tud megfelelően gondoskodjon a munkából kieső beteg hozzátartozókról vagy esetleg az idősebb generációról. A területen fekvő szociális vagy betegellátó egységek általában nem képesek ellátni ezen feladatokat helyhiány miatt vagy egyéb más ok esetén illetve nagyon sok esetben a legjobb a betegnek ha saját otthonukban kerülnek ápolásra vagy gondozásra, Nekik segítünk a személyre szabott ápolásban, az aktív világba való visszailleszkedésben valamint a koruk és egészségi állapotuk miatt nehézséget okoz a napi teendők elintézésében.


Napi 1 órás vizit: 

A napi 1 órás vizit csomagunkat azoknak az idős embereknek állítottuk össze akik hétköznapokon ( hétvégére kérje külön egyedi ajánlatunkat ) segítségre szorul de csak kis mértékben ( fürdetés, bevásárlás, tisztába tétel, vagy igény szerint olyan dolog amit képtelen egyedül megoldani ).

Minimum megrendelés: 1 hónap
Ára: 140.000.- forinttól / hónap

Napi 4 órás vizit: 

A napi 4 órás vizit csomagunkat azoknak az idős embereknek állítottuk össze akik munkanapokon ( hétvégére kérje külön egyedi ajánlatunkat ) több segítségre szorul és ehhez szakápoló vagy gondozói segítség szükséges (fürdetés, bevásárlás, tisztába tétel, takarítás, rendrakás, gyógyszerek kiosztása vagy igény szerint olyan dolog amit képtelen egyedül megoldani). Amennyiben szükséges szakápolói feladatok ellátása is megoldható a felügyelet mellett.

Időpont: 7-20 óra között
Minimum megrendelés: 1 hónap
Ára: 320.000.-forinttól / hónap 

Nappali vizit (10 óra/nap): 

A nappali 10 órás otthonápolás csomagunkat azoknak az idős embereknek állítottuk össze, akik nehezen vagy egyáltalán nem képesek önállóan ellátni magukat, de hozzátartozóik nem tudják megoldani napi ellátásukat. Az otthonápolás munkanapokon 7-20 óra között szabadon választva a család számára a legoptimálisabb időpont (hétvégére kérje külön egyedi ajánlatunkat). Amennyiben szükséges szakápolói feladatok ellátása is megoldható a felügyelet mellett.

Minimum megrendelés: 1 hónap
Ára: 700.000.- forinttól / hónap 

Éjszakai vizit (12 óra/nap): 

Éjszakai 12 órás otthonápolás csomagunkat azoknak az idős embereknek állítottuk össze, akik számára az éjszakai felügyelet nem megoldott vagy a hozzátartozó nem tudja felvállalni napi teendői mellett ( igény szerint hétvégén is – kérje egyedi ajánlatunkat). Amennyiben szükséges szakápolói feladatok ellátása is megoldható a felügyelet mellett.

Minimum megrendelés: 1 hónap
Ára: 816.000.- forinttól / hónap 

Ápolói vizit (24 óra): 

Napi 24 órás betegfelügyeletet azoknak az idős embereknek állítottuk össze, akik számára az otthoni betegfelügyelet nem megoldható szakápolói felügyelt nem szükséges, a hozzátartozó nem tudja felvállalni napi teendői mellett (igény szerint hétvégén is – kérje egyedi ajánlatunkat). Amennyiben szükséges szakápolói feladatok ellátása is megoldható a felügyelet mellett.

Minimum megrendelés: nincs
Ára: 26.000.- forinttól / nap 

Kövessen minket!
Elérhetőségek
  • ANDREINA-MED Humán Egészségügyi és Szolgáltató Kft.
  • Cím: 2360 Gyál, Pacsirta u. 15/1.
  • Ügyfélszolgálat: 06/30 590-5545 
  • Email: info@andreinamed.hu
  • Adószám: 24180065-2-13
  • Cégjegyzékszám: 13-09-160385 
Ellátási területek:
  • Budapest összes kerülete 
  • Pest vármegye

Designed with Mobirise bootstrap template